VIDEO PAPARAZZI/ Oana Roman se mută în casă nouă. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar vedeta muncește din greu pentru a-și vedea visul împlinit

+6 click pentru
galerie

Oana Roman se prăgătește de un nou început în viața ei. Vedeta a decis că este timpul pentru o schimbare, iar acum se mută într-o nouă locuință. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar mutatul mobilei de la vechiul apartament se face cu...camionul.

Oana Roman s-a hotărât ca o schimbare în viața sa este binevenită întotdeauna. Aceasta și-a vândut apartamentul în care a locuit până acum alături de soțul și fiica sa, iar acum se mută într-o casă superbă cu un teren de 1000 de metri pătrați, cu o curte foarte spațioasă, camere încăpătoare și amenajate așa cum și-a dorit mereu. Achiziționarea unei noi locuințe a fost o provocare pentru vedetă,  mai ales că aceasta a mărturisit că nu a avut niciun ban pentru casa cea nouă. Totul a fost făcut pe banii obținuți din vânzarea vechiului apartament. 

Astăzi, Oana Roman a venit la casa cea nouă pentru a se asigura că totul este în regulă și că împreună cu familia sa se poate muta în locuință mult visată. Paparazzi au surprins-o pe vedetă în timp ce a ajuns în fața casei, dar nu a venit singură. Oana Roman a sosit împreună cu mama acesteia, Mioara Roman. Imediat după ce au coborât din mașină, a sosit în fața noii locuințe un camion uriaș. Acesta era încarcat cu mobila de la vechiul apartament, iar muncitorii Oanei Roman au avut de cărat multe obiecte până când a rămas gol. Oana Roman a fost prezentă și împreună cu soțul său i-a îndrumat pe muncitori, astfel încât totul să decurgă normal și să nu lipsească absolut nimic. Totuși, cei doi au dat și o mână de ajutor muncitorilor, astfel încât treaba să fie gata cât mai repede și să se pot bucura de noua locuință.

„A trebuit să fac totul foarte repede, suntem foarte aproape. Luni dimineață trebuie să ne mutăm. Am ales un gri foarte frumos, este o vopsea specială, un pic cauciucată, nu se murdărește, nu se zgârie. Pentru Isabela am făcut pe comandă un tapet, și-a dorit mult un tapet cu curcubeu. Îmi doresc mult să mai luăm un câine, un labrador alb, care va sta numai în casă” spunea Oana Roman în urmă cu puțin timp, în platoul lui Mihai Morar. 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest