Oana Sârbu, accident grav la fel ca Răzvan Ciobanu. Artista s-a răsturnat cu maşina pe drumul de la Mamaia spre Capitală

+3 click pentru
galerie

Oana Sârbu, accident grav la fel ca Răzvan Ciobanu. Artista s-a răsturnat cu maşina pe drumul de la Mamaia spre Capitală © Foto: Facebook

Oana Sârbu a trecut prin momente grele şi a decis să povestească totul. Speriată de accidentul tragic pe care l-a avut regretatul designer, Răzvan Ciobanu, Oana Sârbu a povestit un episod din viaţa ei pe care puţină lume îl ştie.

Oana Sârbu a avut un accident de maşină grav, în urmă cu câţiva ani. Accidentul a fost atât de grav încât artista s-a răsturnat cu maşina şi chiar a povestit că a avut nevoie de doi ani pentru a se reface din punct de vedere fizic.

”La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător.

În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina. Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a mai spus Oana Sârbu.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro