Oana şi Viorel Lis, prima apariţie după problemele de sănătate! Care este starea fostului edil al Capitalei

+3 click pentru
galerie

Oana şi Viorel Lis, prima apariţie după problemele de sănătate! Care este starea fostului edil al Capitalei © captură video

Sunt des încercaţi de diferite probleme, dar reuşesc mereu să zâmbească şi să meargă mai departe! Oana şi Viorel şi au participat la primul eveniment monden, după ce s-a aflat că fostul edil al Capitalei se confruntă din nou cu probleme de sănătate. 

Oana Lis a vorbit pentru Antena Stars despre ultima luna de vară, pe care a petrecut-o alături de Viorel la mare, într-o tabără de psihologie. Din fericire, Viorel se simte mai bine, iar soţia lui are mare grijă de el. Este atentă ca acesta să se odihnească şi să aibă parte de toată atenţia ei. 

„Îmi place că am programul meu şi în afara căsătoriei. Acum am fost într-o tabără de psihologie cu 70 de colegi și mi-a plăcut că Viorel a fost cu mine şi m-a susţinut, dar în majoritatea timpului am stat la cursuri. Eu mai făcusem facultăţi, dar niciodată nu m-am identificat cu ceva, ca acum. Psihologia este o pasiune, am investit foarte mult timp, bani. Sunt nişte reguli simple dar greu de menţinut.(...) Acum a venit cu mine la eveniment, nu poate sa vorbească mult şi nu vreau să se obosească. E mai bine acum. Consider că iubirea mea şi iubirea lui faţa de mine l-a salvat”, a declarat Oana Lis, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Recent, Oana Lis declara că Viorel a fost diagnosticat cu depresie, iar ea, proaspăt ieşită de pe băncile facultăţii de psihologie, încearcă să îl ajute să depăşească această perioadă. "Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut 2000 de oameni sub conducerea lui. E foarte greu ca dintr-o dată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viaţa, dar eu îl susţin cum pot.  Cum îl ajuţi tu să iasă din stările astea?", a declarat Oana Lis

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro