Oana Zăvoranu a dezvăluit cât de dotat este Alex Ashraf! Detalii picante din dormitorul celor doi

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a dezvăluit cât de dotat este Alex Ashraf! Detalii picante din dormitorul celor doi © arhivă

Oana Zăvoranu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai asumate personaje feminine din showbiz-ul autohton. Sau... cea mai asumată! Bruneta a "scăpat" un detaliu picant din dormitorul ei şi al lui Alex Ashraf. Cât de dotat este palestinianul? Ei bine... 

Oana Zăvoranu a vorbit despre bărbaţia lui Alex Ashraf, fără jenă! Bruneta a dezvăluit că soţul ei "e dotat pentru ce îi trebuie". Şi, în plus, e mulţumită de tot ce se întâmplă în dormitorul ei, dat fiind faptul că, spune Oana Zavoranu, este şi tandru. 

Şi asta nu e tot! Bruneta a mai menţionat că "nu vrea în fiecare seară", iar "bărbatul trebuie să stea după femeie". Cu siguranţă, pe Alex Ashraf nu-l deranjează acest lucru, dat fiind faptul că, din ce lasă să se înţeleagă, relaţia lor merge la fel de bine ca la început. 

"E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat", a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars, în trecut. 

"Pot să plec din emisiune?", a continuat Alex Ashraf, râzând. 

Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf au ajuns la altar în septembrie 2017, alături de naşii lor, Silviu Prigoană şi Mihaela. Evenimentul a avut loc în secret, iar Oana Zăvoranu a purtat o rochie roşie, cu un decolteu ameţitor! 

De atunci, lucrurile au evoluat şi Oana Zăvoranu a afirmat că, de dragul soţului ei, se gândeşte să-şi mărească familia. Un băieţel ar fi binevenit! Când? Rămâne de văzut! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro