Oana Zăvoranu a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor! Care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în viață

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor! Care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în viață © Instagram

Oana Zăvoranu este o persoană extrem de asumată și directă, astfel că atunci când fanii ei îi pun întrebări nu se dă deloc în lături de a le oferi acestora răspunsuri. Chiar dacă unele întrebări și curiozități sunt extrem de indiscrete, „Diva” răspunde la toate, fără rețineri!

Pe pagina ei de Instagram, Oana Zăvoranu le-a dat din nou fanilor ei șansa de a-i pune numeorase întrebări legate de orice sunt ei curioși. O internaută i-a pus vedetei o întrebare mai indiscretă, dar mereu asumată, cu zâmbetul pe buze și extrem de directă, Oana Zăvoranu nu a ezitat să-i răspundă acesteia. 

„Cea mai mare greșeală din viața ta - ce ai învățat din ea?” a fost întrebarea internautei. Oana Zăvoranu nu a stat deloc pe gânduri și i-a răspuns acesteia imediat. 

„Că am crezut că unii oameni sunt ca mine...corecți, loiali, cu coloană vertebrală, direcți, de cuvânt și deschiți. Dar asta a trecut și acum eu joc pe degete astfel de specimene” a spus Oana Zăvoranu. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest