Oare ce afaceri ilegale au fostul Biancăi Drăgușanu și fratele lui? Imagini exclusive cu gențile doldora de bani!

Oare ce afaceri ilegale au fostul Biancăi Drăgușanu și fratele lui? Imagini exclusive cu gențile doldora de bani! © Captură Video

A fost o perioadă când Tristan Tate era pe primele pagini ale tabloidelor. La brațul Biancăi Drăgușanu, era una dintre personalitățile pe care oamenii o priveau cu mare interes. Apoi cei doi s-au despărțit și a venit inevitabilul con de umbră. Dar să nu-i plângem de milă! Tristan și fratele lui au parte de bucurii financiare, măcar – iar imaginile vorbesc de la sine.

Cu geanta de bani direct pe volan. Așa arată clipulețul pe care am pus mâna, în exclusivitate. Protagoniștii sunt Tristan și Crobratate, fratele lui. Avem valută de fel și chip: dolari, euro, lire sterline, chiar și leii noștri neaoși. Dar întrebarea este clară: de unde sunt, totuși, toți banii?

Să fim serioși: nu vine așa o avere de pe urma culesului de căpșuni prin Spania. Sau de pe urma oricărui fel de afacere onestă și cinstită. La mijloc trebuie să fie tot soiul de afaceri ilegale și bizare, cum se întâmplă mereu în cazul oamenilor care fac bani pe bandă rulantă.

Să ne dăm cu presupusul? Să ne dăm! De pe urma cărui fel de afaceri suspecte se fac banii cu sacul, ca în cazul celor doi frați? Poate e vorba de droguri, poate e vorba de trafic de cine știe ce, poate e vorba de vreun videochat care ascunde ceva mai ilegal. Este clar că celor doi nu prea le pasă ce crede lumea despre sursele lor, pentru că altfel nu s-ar lăuda cu atâta patos pe rețelele de socializare.

Ce credeți? Au oare dureri de încheietură de la atâta cărat de genți cu bani spălați?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro