Povestea misterioasă a milionarilor cu mitraliere. De unde le vin banii pentru aroganţe lui Tristan şi Cobra Tate / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Povestea misterioasă a milionarilor cu mitraliere. De unde le vin banii pentru aroganţe lui Tristan şi Cobra Tate / VIDEO © Instagram

Sunt tineri, arată bine, iar despre conturile grase din bancă nici nu mai are rost să vorbim. Dar toate acestea vin la pachet şi cu multe contrverse, care par să îi urmărească la tot pasul. Da, sunt chiar ei, Tristan şi Cobra Tate, care fac ce fac, şi tot în atenţia publicului rămân. Dar nu ne miră acest lucru, pentru că ambii au intrat în gura presei cu tot felul de poveşti interesante. 

Să începem cu Tristan, care a devenit cunoscut după relaţia pe care a avut-o cu Bianca Drăguşanu. 

Bineînţeles, povestea amoroasă dintre el şi bomba sexy i-a adus beneficii, ca să nu mai pomenim de faptul că i-a crescut şi cota printre domnişoarele din Capitală. Nu că ar fi avut nevoie neapărat, deoarece Tristan are cu ce se lăuda.

Campion la kickboxing, pasionat de maşini de lux şi cam tot ceea ce înseamnă opulenţă, Tristan a frânt ceva inimi. Dar el, un cuceritor înrăit, nu lasă domnişoarele să îi distragă atenţia.  Îşi vede în continuare de afaceri şi rămâne motivat să îşi clădească un adevărat imperiu. Şi a început cu vila de un milion de dolari. 

Iar dacă Tristan e cel care se implică în afaceri, şi e ceva mai temperat, băiatul rău al familiei Tate este Cobra...bine, Andrew pe numele său real. Pasionat de mitraliere, şi în special tot ce înseamnă arme, Corba îşi ia în serios rolul de bad boy.

Mai mult, îi învaţă şi pe alţii cum să fie aşa, şi ia pentru un curs motivaţional 750 de lire. Ba câte o controversă cu vreo domnişoară de oraş, ba câte o amendă de la oamenii legii, Cobra nu are de gând să se cuminţească prea curând.

Iar dacă separat cei doi fraţi stârnesc controverse, staţi să vedeţi ce se întâmplă atunci când milionarii Tate îşi unesc forţele. Atât putem spune...pericol la pătrat. Când îşi fac cei doi apariţia prin localurile sau cluburile din Capitală, ies artificii...la propriu! Din roabele de şampanie comandate pe bandă rulantă. Asta nu e singura aroganţă marca fraţii Tate. Să ne amintim de bolizii de lux, pe care îi conduc care fac ravagii pe străzile Capitalei...

Bine, bine, am înţeles, cei doi milionari au de toate. Dar cum au ajuns să aibă atâţia bani? S-au făcut tot felul de speculaţii legte de modul în care Tristan şi Cobra Tate şi-au mărit veniturile, însă adevărul ni-l spun chiar ei. 

"Eu şi fratele meu nu provenim dintr-o familie bogată... Am muncit mult, am boxat", spuneau cei doi, potrivit Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro