Oau! Are cu ce să se mândrească! Cum arată Oana Turcu, soţia lui Cristi Brancu, în costum de baie

+5 click pentru
galerie

Oau! Are cu ce să se mândrească! Cum arată Oana Turcu, soţia lui Cristi Brancu, în costum de baie © Instagram

Cristi Brancu şi Oana Turcu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de 12 ani, iar dragostea lor creşte pe zi ce trece.

Cristi Brancu şi Oana Turcu sunt doi oameni binecuvântaţi de viaţă. Se iubesc, sunt sănătoşi, au cariere înfloritoare, însă, mai presus de orice, sunt părinţii unui băieţel extrem de isteţ, care le face fiecare zi mai frumoasă.

Cristi Brancu este în stare de orice pentru mama copilului său şi are toate motivele să facă asta. Oana Turcu este o soţie perfectă şi, mai mult decât atât, arată de zile mari. Simpaticul prezentator de la Antena Stars are toate motivele să se mândrească cu soţia lui, pentru că Oana Turcu arată într-un mare fel, aşa cum veţi putea vedea şi în galeria foto.

Oana Turcu şi Cristi Brancu se iubesc de 12 ani

În luna ianuarie s-au împlinit 12 ani de când Cristi Brancu şi Oana Turcu s-au cunoscut chiar în platoul emisiunii moderată de simpaticul prezentator la Agenţia Vip. A fost dragoste la prima vedere între ei, iar de atunci au rămas nedespărţiţi.

„A trecut pe lângă mine, parcă fără să mă vadă. Era emoție multă în aer! Ceva magic s-a petrecut în acea emisiune. Era 21 ianuarie 2008. Apoi, am vorbit mult câteva zile la telefon și pe 25 ianuarie, am avut prima întâlnire. De atunci, nu ne-am mai despărțit mai mult de 2-3 zile, din motive profesionale”, a spus Cristi Brancu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro