Otilia Bilionera a fost ameninţată cu moartea. ''Mi-au spus că voi fi împuşcată''

+3 click pentru
galerie

Otilia Bilionera a fost ameninţată cu moartea. ''Mi-au spus că voi fi împuşcată'' © Instagram

Otilia Bilionera este una dintre cele mai de succes artiste din România. Cântăreaţa o duce excelent în plan profesional şi are concerte pe bandă rulantă.

Otilia Bilionera, ameninţată cu moartea

Otilia Bilionera are o carieră înfloritoare şi nu duce deloc lipsă de concerte. Însă, chiar dacă pare că viaţa sa este toată roz, lucrurile nu stau chiar aşa, pentru că succesul atrage şi multe.. pericole, iar Otilia Bilionera ştie asta cel mai bine.

Invitată la emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, Otilia Bilionera a povestit că a trecut şi prin momente teribile, după ce a fost ameninţată cu moartea pe internet. Totul s-a întâmplat în Pakistan, acolo unde artista a susţinut mai multe concerte.

''Am avut o cerere pentru cântat din Siria, dar nu am avut curaj să merg. La unul dintre concertele din Pakistan am fost ameninţată că voi fi împuşcată'', a spus Otilia Bilionera la Antena Stars.

Otilia Bilionera a vorbit despre nuntă

Otilia Bilionera o duce excelent în plan sentimental, asta pentru că de mai bine de un an îl are alături pe iubitul ei, cu care se înţelege cum nu se poate mai bine. În plus, spune artista, se pregăteşte de nuntă şi vrea să organizeze un eveniment fastuos, cum nu s-a mai văzut.

De altfel, deşi iubitul ei este jumătate arab, jumătate român, Otilia Bilionera nu-şi face griji în privinţa carierei, după nuntă, şi spune că este sigură că viitorul soţ o va susţine în continuare.

''El vrea să continui cu cariera şi după ce ne căsătorim'', a spus Otilia Bilionera la ''Star Matinal'' de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro