Iubitul Otiliei Bilionera, în exclusivitate, la Antena Stars. A apărut pentru prima dată la tv. Artista a vorbit despre nuntă!

+3 click pentru
galerie

Iubitul Otiliei Bilionera, în exclusivitate, la Antena Stars. A apărut pentru prima dată la tv. Artista a vorbit despre nuntă! © Instagram

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Femeile o admiră, iar bărbaţii îi sunt la picioare, însă, din păcate pentru ei, Otilia Bilionera este luată.

Artista a fost invitată în această dimineaţă la Star Matinal de la Antena Stars, unde a oferit cele mai noi informaţii legate de viitoarea sa nuntă. Artista este în al nouălea cer şi spune că speră ca nunta sa să aibă loc cât mai curând.

Otilia Bilionera se iubeşte de ceva timp cu un tânăr afacerist de origine arabă, pe care, însă, a decis să-l ţină ascuns până acum. Chiar dacă s-a afişat cu el în mediul online, Otilia Bilionera a avut grijă de fiecare dată să-i ascundă faţa.

Ei bine, astăzi, iubitul artistei a apărut pentru prima dată la tv. Acesta a însoţit-o pe Otilia Bilionera la Star Matinal, însă, ce credeţi? Surpriză! În momentul în care Răzvan Popescu l-a invitat în platou, acesta a cam fugit şi s-a ferit de camere, astfel că telespectatorii nu i-au putut vedea decât... spatele.

Iubitul Otiliei Bilionera nu a ştiut la începutul relaţiei că aceasta este cântăreaţă

''Eu sper că mă voi mărita cât de curând. Vreau ca nunta mea să fie ceva foarte frumos, să fie plănuită bine, să fie moldovenească. Iubtul meu este jumătate arab, jumătate român. A venit la emisiune cu mine. Stăm împreună. Ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni. Arabii sunt mai pasionali decât românii. El nu ştia cine sunt când ne-am cunoscut. El vrea să continui cu cariera şi după ce ne căsătorim'', a spus Otilia Bilionera la ''Star Matinal'' de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro