Ozana Barabancea, cu ochii în lacrimi. ”Mi-e dor de părinții mei”

+3 click pentru
galerie

Ozana Barabancea, cu ochii în lacrimi. ”Mi-e dor de părinții mei” © arhiva

Pe cât de veselă și zâmbitoare este la televizor, Ozana Barabancea ascunde o suferință greu de trăit. Vedeta și-a pierdut părinții în urmă cu mulți ani, iar de fiecare dată când se gândește la ei își amintește cu drag de momentele frumoase, însă mereu e cu ochii în lacrimi. 

Ozana Barabancea ascunde în suflet o durere cumplită și de fiecare dată nu își poate lua gândul de la părinții ei. Vedeta a rămas orfană în urmă cu mulți ani, iar de atunci îi poartă pe care care i-au dat viață în amintire și mereu este cu gândul acolo. Cântăreața și-a pierdut mama atunci când avea 14 ani, iar durerea provocată de această suferință a făcut-o să se îndrepte către muzică. 

”Mi-e dor de părinții mei ! E firesc să suspin, să gust melancolia amintirilor și gustul sărat al lacrimilor de dor, e firesc să spun “ Dumnezeule, iartă-i pe părinții mei!”, a scris vedeta pe contul său de socializare în urmă cu puțin timp. 

Cântăreața a trăit un șoc după ce cea care i-a dat viață s-a stins, dar și după ce tatăl său a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Este și mai trist, însă părinții Ozanei, după cum spune vedeta, au murit în aceeași zi, o zi de joi, dar și în același spital. 

„Mama m-a dus la Şcoala de Muzică. La un moment dat nu mai voiam să studiez, m-au dat afară de la Şcoala de Muzică. Mama a mers cu săru’ mana să mă ierte. Mama a murit când eu aveam la 14 ani. Am zis ce fac eu cu viaţa mea. Singurul lucru pe care pot să îl fac este muzica. Mi-am autosugestionat şi am început să studiez. Moartea mamei a fost o lecţie de smerenie, a fost o lecţie. Tata era un tip intelectual, era director la o fabrică. A renunţat la funcţia de conducere pentru că avea probleme cu inima. Era surprins de faptul că eu iubesc muzica. I-am făcut o scrisoare ca să înţeleagă. Nu s-a putut lupta cu dorinţa mea. La început nu a fost de acord. Tata a murit de inimă, pe masa de operaţie, într-o zi de joi. Amândoi au murit într-o zi de joi”, povestea aceasta în urmă cu ceva timp la Acces Direct 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro