O-Zone, împăcare de dragul banilor! Cât au încasat în noaptea dintre ani

+5 click pentru
galerie

O-Zone, împăcare de dragul banilor! Cât au încasat în noaptea dintre ani © Instagram

Noaptea dintre ani a fost cea care a adus lacrimi pe feţele multor persoane, retrăind momentele din adolescenţă, pe versurile cunoscutei trupe O-Zone.

Da, aţi citit bine! Trupa O-Zone s-a reunit de Revelion şi a făcut un show de zile mari pe scena din Piaţa Constituţiei. Dan Bălan, Radu şi Arsenie au umplut sufletele tuturor de bucurie, după ce s-au reunit în formula completă după 15 ani. 

Potrivit Ciao.ro, cei trei s-au lăsat aşteptaţi mai bine de 20 de minute şi au cântat în jur de o oră jumătate, interpretând piesele care au făcut furori de-a lungul anilor, cu toate că au fost separaţi.

Din câte ştim, băieţii şi-au adus mai multe jigniri pe întreaga perioadă în care au fost despărţiţi, însuşi fondatorul trupei, Dan Bălan, fiind foarte dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în cadrul trupei: "A fost o tradare din partea colegilor. M-a durut atat de mult incat eu am considerat ca nu am cum sa lucrez cu ei in continuare. Ultima piesa care a fost practic inregistrata a fost Dragostea din tei. Lumea nu stie multe lucruri".

Nici Arsenie nu s-a lăsat mai prejos, aruncându-i colegului Dan cuvinte tăioase: " Dan Bălan devine extrem de gelos şi conflictual. Gloria neaşteptată l-a făcut pe Dan să regrete că este nevoit s-o împartă cu ceilalţi. S-a întâmplat exact ca în cazul devenit proverbial când doi sau mai mulţi amici cumpără un bilet ieftin de loterie, fără a crede în şansa câştigului, iar când cade lozul cel mare apar tot felul de întrebări: cine şi cât a dat, cine a ales biletul, cine l-a păstrat…"

Ce mai contează jignirile, când banii sunt pe primul loc

Puţini sunt cei care ştiu că băieţii nu s-au lăsat aşa uşor convinşi pentru a-şi face prezenţa în noaptea dintre ani. Dan Bălan, fondatorul trupei, este cel care a negociat frumoasa suma pe care cei 3 au încasat-o, mare parte din ea intrând chiar în buzunarul artistului moldovean.

Cât despre sumă..mai mult decât generoasă, 50.000 de euro! Se pare că atunci când vine vorba de bani, se uită orice jignire sau scandal.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro