Pandemia i-a trezit spiritul sălbatic! Margherita nu mai are frică de nimic. Ce gesturi șocante a făcut fiica Clejanilor în văzul tututor / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Pandemia i-a trezit spiritul sălbatic! Margherita nu mai are frică de nimic. Ce gesturi șocante a făcut fiica Clejanilor în văzul tututor / VIDEO © Instagram

Păi ce-ai făcut, Margherita? În loc să o sperie, pandemia de coronavirus pare să-i fi dat și mai mult curaj! Fără nicio reținere, fiica Clejanilor a renunat la inhibiții și a fost autorea unor gesturi șocante chiar în văzul trecătorilor!

Fie că e stare de urgență sau de alertă, Margherita nu are timp de plictiseală! Fiica Clejanilor e pusă de distracție în orice minut al zilei, distrându-și fanii cu diverse videoclip-uri amuzante. Ceea ce a făcut acum însă a întrecut orice așteptare!

Îmbrăcată la ultima fiță, într-o rochie neagră, extrem de sexy și încălțată cu niște tocuri amețitor de înainte, Margherita de la Clejani i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Nu prin ținută, ci prin gesturile sale halucinante.

Cântăreața s-a lăsat filmată în timp ce defila mai ceva ca pe podiumurile de modă, în timp ce-și ține maimuța pe umăr. Până aici, totul normal, însă Margherita a ținut să facă imaginea și mai incendiară când, la un moment dat, și-a ridicat degetul mijlociu în aer și l-a etalat fără nicio reținere.

Dacă erați de părere că totul s-a terminat aici, ei bine, este doar începutul! În cadrul unor InstaStory-uri, Margherita de la Clejani și-a arătat curajul ieșit din comun. Fără nicio teamă, cântăreața și-a trecut de mai multe ori mâinile prin foc, ba mai mult părea și foarte distrată.

Pentru ca pachetul să fie complet, Margherita a făcut și o postare la fel de șocantă. Artista s-a pozat lângă un bolid de lux, imagine pe care a ținut să o descrie cu o expresie ce i-a lăsat pe toți mască.

„Mă plimb prin cartier #p!@$%#mă#sună”, a scris Margherita pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro