VIDEO / Pentru Margherita nu există reguli! Fiica Clejanilor a ieșit la plimbare cu maimuțica, iar fanii s-au înfuriat la culme: “Nu ești sănătoasă”

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Pentru Margherita nu există reguli! Fiica Clejanilor a ieșit la plimbare cu maimuțica, iar fanii s-au înfuriat la culme: “Nu ești sănătoasă” © captură instagram

Margherita de la Clejani este fără îndoială o apariție inedită de fiecare dată. Cu toate că ne aflăm în plină pandemie, blondina a ales să ignore regulile emise de către autorități și a ieșit cu maimuțica la plimbare! Care a fost reacția fanilor? 

”Nu se iese din casă.... e carantină, fata mea..”

Marga, Marga, tu nu te cumințești deloc? Fiica Clejanilor nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără doar și poate una dintre cele mai sexy apariții de la noi din țară. O fire sigură pe ea și directă, blondina a ales să să ignore regulile emise de către autorități și a ieșit la plimbare cu maimuțica.

Cu un nou look și îmbrăcată ca o divă, artista și-a plimbat animăluțul pe străzi, într-un cărucior pentru păpuși, uitând că ne aflăm în plină pandemie și nimeni nu are voie să iasă din casă. Și nu, fiica Clejanilor nu a purtat nici mască de protecție și nici mănuși. La urma urmei, era păcat să strice așa frumusețe de machiaj, nu? 

Fiind activă în mediul online, artista a pozat mai multe fotografii și filmulețe pe contul de Instagram. Cum pentru ce? Margherita a vrut să împărtășească ”aventura” și cu fanii ei, care s-au înfuriat la culme. 

În secțiunea de comentarii, internauții nu au iertat-o deloc pe artistă și au criticat-o dur din cauza faptului că a ieșit din casă. ”Ești dusă fata mea !😅 / Nu ești sănătoasă! / Nu se iese din casă.... e carantină, fata mea...😬 un copil nu l-ai plimba așa cum plimbi maimuța aia.....👎😡 / Fata mea, nu știu dacă să dau vina pe virus.. parcă nici n-aș vrea să-ți stric ziua, dar ai luat-o “Brailă” grav!😳”, sunt doar o parte din reacțiile agresive ale fanilor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro