FOTO / Îl recunoști? Acum e unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Îl recunoști? Acum e unul dintre cei mai râvniți artiști de la noi © instagram

Tânărul din imagine este unul dintre cei mai râvniți artiști de muzică de petrecere din România, are zeci de evenimente pe an, iar fanele suspină de fiecare dată când îl văd. Nu v-ați prins încă cine e? Vă spunem noi! 

Astăzi este unul dintre cei mai doriți bărbați, însă până nu în urmă cu mult timp era într-o relație cu fosta lui soție cu care tocmai ce se împăcaseră, dar lucrurile s-au schimbat brusc și au decis definitiv să meargă pe drumuri separate.

Culiță Sterp, despre el este vorba în îmagine alăturată. Tânărul artist și-a postat fotografia pe contul său de Instagram, iar atunci era încă  un adolescent. Acesta a venit pentru fanii săi și cu o provocare. Cântărețul i-a întrebat pe toți cei care îl urmăresc să-i spună exact câți ani avea în imaginea postată. 

Culiță Sterp are o legătura strânsă cu fanii săi de pe conturile de socializare și mereu îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în cariera sa, dar și în viața personală, mai ales că aceștia sunt foarte curioși. 

În ultima vreme, cântărețul a stat pe prima prima a tabloidelor în urma relației pe care a avut-o cu Carmen de la Sălciua, artista cu care a fost și căsătorit. Cei doi au divorțat în urmă cu mai mult timp, însă au decis să-și mai dea o șansă iubirii. După ce au anunțat că sunt din nou împreună, s-a produs și evenimentul nefericit - din nou s-au despărțit, iar de data aceasta lucrurile sunt definitive, după cum au anunțat amândoi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro