Parastas de 40 de zile pentru Cornel Galeș. Blonda Vivi s-a ocupat de toate detaliile

Parastas pentru 40 de zile pentru văduvul Ilenei Ciuculete. Tot momentul a fost organizat de fosta iubită a lui Cornel Galeș, Vivana.  © Spynews.ro

Parastas pentru 40 de zile pentru văduvul Ilenei Ciuculete. Tot momentul a fost organizat de fosta iubită a lui Cornel Galeș, Vivana. 

În urmă cu puțin timp s-a încheiat slujba de pomenire a lui Cornel Galeș. Parastasul de 40 de zile organizat de Vivana, fosta iubită a lui Cornel Galeș la care participă câteva persoane apropiate din viața fostului soț al Ilenei Ciuculete.

Este vorba despre finul lui Cornel Galeș, despre nașa de cununie, dar și câțiva colegi de muncă. Iată că au trecut 40 de zile de când Cornel Galeș s-a stins din viață, iar în urma morții rămân, în continuare foarte multe semne de întrebare. Până în momentul de față autoritățile din Spania nu au reușit să finalizeze ancheta accidentului în urma căruia Cornel Galeș a pierit atât de tragic, conform România Tv. 

La parastasul de 40 de zile au fost prezenți și colegi de muncă de-ai lui Cornel Galeș care susțin că fostul soț al Ilenei Ciuculete nu circula cu mașina fără să poarte centura de siguranță. Este vorba despre o controversă pentru că potrivit informațiilor care au venit până acum din Spania se pare că moartea lui Cornel Galeș a survenit în urma faptului că acesta nu purta centura de siguranță în urma impactului. Nici cel care conducea, cel care era la volanul mașinii nu a fost încă pedepsit, acesta aflându-se în continuare în Spania, iar polițiștii nu au finalizat încă ancheta.

După ce au mers la cimitir, apropiații lui Cornel Galeș au plecat la un restaurnat din Capitală, pentru a servi preparatele preferate ale bărbatui, așa cum este obiceiul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro