Parcă-i alt om! Nelson Mondialu' şi-a pus dinţi! Celebrul interlop pare mai tânăr cu 10 ani

+3 click pentru
galerie

Parcă-i alt om! Nelson Mondialu' şi-a pus dinţi! Celebrul interlop pare mai tânăr cu 10 ani © Youtube

An nou, obiceiuri noi, spunea o vorbă din bătrâni. Ei bine, acesta pare să fie şi motto-ul lui Nelson Mondialu' în 2020, pentru că celebrul interlop şi-a făcut o schimbare majoră: şi-a pus dinţi.

Chiar dacă acesta a apărut pentru prima dată cu dinţi la finalul anului trecut, acum, însă, lucrurile s-au rezolvat complet, iar Nelson Mondialu' şi-a afişat public noua dantură.

Chiar dacă toată lumea îl sfătuia pe Nelson Mondialu' să meargă la medicul dentist, de fiecare dată acesta refuza spunând că îi este teamă. Ei bine, a sosit şi clipa în care Nelson Mondialu' nu a mai rezistat de durere şi a fost nevoit să se lase pe mâinile dentistului.

A fost cea mai bună decizie pe care o putea lua, pentru că acum Nelson Mondialu' şi-a rezolvat problemele şi are o dantură nouă. Ba chiar mai mult decât atât, Nelson Mondialu' arată mult mai bine şi pare mai tânăr cu cel puţin zece ani.

Fericit peste măsură datorită noilor dinţi pe care îi are, Nelson Mondialu' a ţinut să împărtăşească vestea cu urmăritorii lui din mediul online, mai ales că acesta este urmărit de o mulţime de oameni pe Youtube, el devenind un adevărat vlogger.

''După 3 ore de muncă intensă are tata dantură 😎. Maik dentist, Mihai chirurg şi Ana Maria ortodonţie. Nelson Bandit are dinţi'', este mesajul transmis de celebrul interlop pe Instagram.

Fanii lui Nelson Mondialu' l-au felicitat pentru curajul pe care l-a avut, fiind de părere că schimbarea îl întinereşte mult. ''Acum văd cât seamănă Lobo cu tine, Ai întinerit. Nelson bandit, mai tânăr cu 20 de ani 🔥😍❤️💪🏻, Araţi minunat!❤️, Doamne, că tare vă schimbă'', au scris fanii pe internet.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro