Pas important pentru Simona Gherghe. Ce a făcut fiica cea mare

+3 click pentru
galerie

Pas important pentru Simona Gherghe. Ce a făcut fiica cea mare © arhiva

Simona Gherghe are toate motivele să fie o femeie fericită. De când a renunțat la job-ul de prezentatoare, vedeta are mai mult timp pentru copiii ei și totodată pentru familia, iar deja fiica ei se pregătește pentru pasul următor.

Simona Gherghe este o mamă fericită din toate punctele de vedere, iar copiii ei cresc pe zi ce trece, aducându-i vedetei foarte multe motive de bucurie.

Recent, fosta prezentatoare de la ”Acces Direct” le-a mărturisit admiratorilor săi de pe Instagram că a trecut la pasul următor cu fetița sa, Ana. Se pare că micuța este pe cale să renunțe la suzetă, iar Simona Gherghe nu avea cum să nu imortalizeze momentul. 

Fetița deja a renunțat de mai bine de două zile la suzetă, iar lucrurile încep să meargă spre bine și să nu simtă lipsa. ”48 de ore fără suzetă...toate bune, deocamdată”, a scris Simona Gherghe pe pagina ei de Instagram. 

Și-a botezat recent băiețelul

Simona Gherghe și-a botezat mezinul recent, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar apropiații. Fosta prezentatoare a avut mari emoții și spune că motivul pentru care a ales să-l boteze pe băiețul ei, Vlad Ioan, în această perioadă este reprezentat de perioada concediilor.

"A fost foarte frumos şi foarte emoţionant. Pe Ana am botezat-o la 4 luni, iar pe el, la 8. Copilul este conştient de tot ce i se întâmplă. Prin urmare a plâns toată slujba. A fost complicat pentru că eu intindeam mânuţele să îl iau, iar eu nu aveam voie. (...) Iniţial am vrut să îl creştinăm în vară, la 4 luni, dar apoi ne-am gândit la concedii. Apoi a fost Răzvan într-o perioadă foarte ocupată", a povestit Simona Gherghe la Agenţia VIP.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro