Pasiunea ascunsă a Ioanei Ginghină! Te-ai fi așteptat la asta? „De când mă știu mi-au plăcut”

+3 click pentru
galerie

Pasiunea ascunsă a Ioanei Ginghină! Te-ai fi așteptat la asta? „De când mă știu mi-au plăcut” © Instagram

Credeai că știi totul despre Ioana Ginghină? Ei bine, nu! Frumoasa artistă le-a dezvăluit recent fanilor care este pasiunea sa ascunsă. Tu ai fi reușit să ghicești?

Ioana Ginghină este una dintre cele mai iubite artiste din România. O puteți vedea zilnic, fie prin diversele seriale în care a jucat roluri celebre, fie pe rețelele de socializare, loc în care își ține fanii la curent cu fiecare noutate.

Așadar, fiind foarte activă în mediul virtual, Ioana Ginghină le povestește admiratorilor despre câte o curiozitate în fiecare zi. Astăzi, celebra actriță le-a spus acestora despre pasiunea ei inedită.

Potrivit spuselor Ioanei Ginghină, chiar dacă ea a jucat în seriale, artista a fost mereu pasionată de desenele animate. Vedeta le-a povestit internauților că obișnuiește să se uite la ele și acum, în funcție și de preferințele fiicei sale Ruxandra.

„De când mă știu mi-au plăcut desenele animate și în funcție de gusturile și vârsta Ruxandrei ne-am uitat împreună la diverse filme și/sau seriale animate”, a scris Ioana Ginghină pe contul său de Instagram.

Ioana Ginghină, relaxare cu... responsabilitate

Deși România a ieșit din Starea de Urgență și a intrat în Starea de Alertă, Ioana Ginghină a rămas la fel de precaută ca în izolare. Chiar dacă a ieșit în parc să se bucure de frumusețile naturii, artista le-a transmis fanilor să fie la fel de responsabili.

„Să ne plimbăm puțin zic, în libertate, dar fără sa uităm motivul pentru care ne-am izolat în tot acest timp. 💕”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro