Zi grea pentru Catrinel Sandu. "Ai plecat la Cer, iar eu am rămas să te plâng"

+3 click pentru
galerie

Zi grea pentru Catrinel Sandu. "Ai plecat la Cer, iar eu am rămas să te plâng" © Instagram

Zi grea pentru Catrinel Sandu. Îndrăgita vedetă trece prin clipe delicate, pentru că astăzi se împlinesc patru luni de la moartea tatălui său. Catrinel Sandu a avut o relaţie foarte frumoasă cu tatăl ei, astfel că durerea pierderii părintelui a fost una compleşitoare.

Cea care a ţinut să transmită un mesaj pe reţelele sociale a fost mama lui Catrinel Sandu. Mia Sandu a fost cea care a vrut să împărtăşească cu prietenii virtuali vestea că astăzi se împlinesc patru luni de când soţul ei nu mai este. Mia Sandu are parte de toată dragostea fiicei sale, a nepoatelor şi are mereu pe cine să se bazeze, însă despărţirea de bărbatul alături de care a împărţit bune şi rele este în continuare dureroasă.

"Dragul meu, azi se împlinesc patru luni de când ai plecat al Cer, luând cu tine zâmbetul şi glumele tale. Am rămas să te plâng, să mă uit la pozele cu tine şi să-mi reamintesc mereu de viaţa trăită împreună. Dumnezeu să te odihnească în pace", este mesajul transmis de Mia Sandu.

Catrinel Sandu s-a căsătorit civil în America

După ce în urmă cu patru luni a trecut prin cea mai grea încercare a vieţii ei, Catrinel Sandu a înţeles că tatăl o vrea fericită, astfel că nu a mai stat pe gânduri şi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter. Ceremonia a fost una destul de simplă, însă în curând va avea loc şi cununia religioasă împreună cu petrecerea, care se anunţă una de vis.

„Va fi ceva special, vom fi pe malul oceanului (Atlantic de Nord – n.r.), vom avea decoraţiuni cu specific de plajă floridian. Vom sta toţi trei zile la resort şi vom petrece în fiecare seară. Totul este doar pentru noi şi invitaţii noştri, tot resortul şi toată plaja. Am închiriat tot resortul Manasota Beach Club din Florida. Va fi o nuntă de vis!”, a declarat Catrinel Sandu, pentru Click!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest