Paula Chirilă, despre a doua sarcină. Actriţa aşteaptă să devină din nou mamă

+3 click pentru
galerie

Paula Chirilă, despre a doua sarcină. Actriţa aşteaptă să devină din nou mamă © Instagram

După ce acum doi ani a trecut printr-un divorţ, Paulei Chirilă pare să-i meargă din ce în ce mai bine. Artista este o femeie împlinită pe toate planurile. Pe plan profesional, aceasta are o carieră de succes şi nici pe plan sentimental nu stă mai rău, fiind una dintre cele mai curtate vedete din ţară. Cum totul a revenit la normal în viaţa ei, actriţa susţine că este mai hotărâtă ca niciodată să-i facă fiicei sale măcar încă un frăţior sau o surioară. 

Paula Chirilă s-a gândit serios la posibilitatea de a deveni din nou mamă după ce fiica sa, Carla, de doar 10 anişori şi-a exprimat de nenumărate ori dorinţa de a avea o surioară sau un frate cu care să se joace. 

„Mi-a zis: „Aș vrea o surioară sau un frățior!”. Am dat-o la întors, am schimbat subiectul. Sincer, nu eram pregătită pentru întrebarea asta acum, după ce eu și cu tati nu mai suntem împreună, fiecare cu viața lui. Nici un an nu a trecut de când mi-a zis de o surioară, de un frățior, că e singură. Și zic: vai de mine! Am condamnat-o la o viață de singurătate dacă nu mai fac copii. Dar nu aș face copii doar pentru că vrea ea o surioară, ci pentru că mie îmi plac foarte mult copiii. Îmi doresc să am mulți copii”, a povestit Paula pentru Libertatea.

Paula Chirilă este extrem de curtată

Actriţa poate repeta cât de curând experienţa sarcinii, deoarece nu duce lipsă de admiratori. Dimpotrivă, bărbaţii roiesc în jurul Paulei Chirilă, atrăgând toate privirile atunci când îşi face apariţia la vreun eveniment. Cu toate astea, chiar dacă există cineva în viaţa ei, vedeta vrea să fie mult mai discretă cu viaţa sa sentimentală. În acelaşi timp, artista mărturiseşte că după fosta relaţie, nu vrea să mai fie împreună cu un bărbat mai tânăr decât ea. 

„Sunt o femeie curtată, când va fi cineva care să merite să îl scot pe covorul roșu, o să-l vedeți cu siguranță, deocamdată, la coteț. Fetița mea nu a cunoscut pe nimeni. L-a cunoscut pe fostul, pe Adi. Mi-am dat seama că e mai bine puțină discreție. Am fost eu entuziastă la început, că așa sunt eu… Când mă bucur, vreau să se bucure toată lumea cu mine. Suntem în perioada de tatonare, să zicem așa”, a mărturisit vedeta pentru aceeaşi sursă.

Dorinţa de a mai face copii nu a fost doar a fetiţei sale. Paula are aceleaşi planuri, deoarece îi îndrăgeşte foarte mult pe cei mici. Şi nu s-ar opri doar la încă un copil. Dacă ar fi posibil, actriţa ar avea să aibă casa plină de prichindei. „Un copil? Zece! Dacă găsesc persoana potrivită și mai dă natura, mă mai ajută, nici o problemă. Chiar aș mai face”, a mai spus vedeta pentru sursa menţionată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro