Pe asta o ştii? Cum îi imită Ramona Olaru şi Cuza pe Vulpiţă şi pe Viorel / VIDEO

Pe asta o ştii? Cum îi imită Ramona Olaru şi Cuza pe Vulpiţă şi pe Viorel / VIDEO © Instagram / TikTok

Numele Veronicăi şi al lui Viorel au ajuns pe buzele tuturor, după ce cazul lor a fost făcut public la Acces Direct. Cei doi soţi au mers la tv pentru a-şi face cunoscută povestea.

Aici, Veronica a povestit că a fost violată de un bărbat pe nume Marian, însă uşor-uşor s-a constatat că nu a fost vorba de niciun viol şi că totul a cam fost cu voia Veronicăi. De aici i s-a şi tras tinerei porecla de Vulpiţă, iar uşor-uşor oamenii au început să descopere lucruri uimitoare din familia şi din relaţia lor.

În plus, declaraţiile pe care aceştia le-au făcut de-a lungul timpului în emisiune au devenit virale pe reţelele sociale. Pe TikTok, de exemplu, este virală cea mai recentă declaraţie făcută de Viorel. Întrebat dacă speră ca fetiţa Veronicăi să fie fata lui, înainte de a se afla rezultatul testului de paternitate, Viorel a dat un răspuns... halucinant.

''În momentul de faţă ce simţi, eşti sau nu tatăl fetiţei'', a întrebat reporterul de la Acces Direct. ''Să zicem că da, să sperăm că nu'', a răspuns Viorel. ''Să speri că da ai vrut să zici'', a adăugat reporterul. ''Da, sper că da, sper că nu'', a continuat Viorel la Acces Direct.

În urma acestui moment, Ramona Olaru şi iubitul ei, Cuza, au creat la rândul lor un moment pe TikTok, pe care îl puteţi vedea în continuare.

Şi ca să concluzionăm situaţia testului de paternitate, indiferent de ce a sperat Viorel, rezultatul a confirmat că el este tatăl micuţei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro