Pescobar a primit o nouă lovitură! Clienții se plâng de noul restaurant deschis în Cluj-Napoca: ”Ești pa!”
Publicat pe 04.12.2023 la 22:57 Actualizat pe 04.12.2023 la 22:57
Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, a deschis un nou restaurant la Cluj-Napoca, însă clienții dau de pământ cu serviciile sale. Oamenii și-au arătat nemulțumirea și au reacționat dur, în urmă cu puțin timp, pe internet.
- Pescobar este din nou în centrul atenției
- Clienții se plâng de noul restaurant Taverna Racilor, din Cluj-Napoca
Pescobar a devenit unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri de la noi, în urma restaurantelor celebre pe care le deține în țară.
Ei bine, pe numele lui real Paul Nicolau, el este patronul restaurantelor din zonele luxoase ale țării, închise temporar, de mai multe ori, în acest an de către inspectorii ANPC, pentru nereguli privind siguranța alimentară.
Pescobar a primit o nouă lovitură
Anul acesta, mai exact în toamnă, Pescobar a deschis un restaurant în Timișoara, iar de curând, unul în Cluj-Napoca.
Chiar dacă se află în topul celor mai căutate restaurante de la noi, clienții se arată total nemulțumiți și dezamăgiți de serviciile pe care le oferă localul în Cluj-Napoca.
Pescobar, o nouă lovitură
Ei bine, câțiva dintre cei care au servit masă în localul lui Pescobar au venit la scurt timp cu mai multe recenzii pe Google.
Totodată, printre nemulțumiri se numără aspectul localului, care lasă de dorit, timp mare de așteptare, dar și de faptul că rezervările nu sunt respectate.
”Aspect de cantină. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face să te simți că ai fi într-un local de top.
Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, șervețele sau uscător. Mâncarea acceptabilă ca și gust”, este una dintre recenziile lăsate restaurantului.
Pescobar, încasări de 191.000 de euro într-o singură zi
Ei bine, oamenii au fost extrem de deranjați și de faptul că loicalul nu deține baie.
”Gogule, nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică și cu 20 de muncitori între clienți. Bodyguarzii ăia ce servesc? De doi lei. La Cluj într-un an ești pa”, a mai scris un alt client nemulțumit, notează Turda News.
Însă, în tot acest timp, Pescobar a postat, pe pagina sa de TikTok, un clip video în care se laudă cu faptul că, în doar 4 zile de la deschidere, restaurantul său a încasat 191.000 de euro.