Bianca Drăguşanu, Alex Bodi şi Victor Slav, împreună într-o zi importantă! "Te iubim din toată inima"

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu, Alex Bodi şi Victor Slav, împreună într-o zi importantă! "Te iubim din toată inima" © Instagram

Este o zi extrem de importantă în familia biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav! Fiica lor, Sofia, a împlinit trei anişori, iar ei au organizat o petrecere pe cinste pentru micuţă. 

Sofia a împlinit vârsta de trei ani, iar la petrecerea sa au participat toţi apropiaţii ei. Bianca Drăguşanu a venit însoţită de soţul ei, Alex Bodi, dar prezent a fost şi Victor Slav tatăl micuţei. S-au pozat fiecare cu Sofia şi au publicat pe reţelele de socializare. 

"La mulţi ani, Sofia!!!! Te iubim din toată inima! 💕💕💕💕 3ani plini de fericire pură! #blessed #love #loved #happybirthday #mybabygirl", a scris Bianca Drăguşanu.

"SNS❤️ 3ani (SNS - Sofia Natalia Slav)", este mesajul transmis de Victor Slav. 

Tortul a fost unui special, cu multe fructe, iar micuţa Sofia a suflat pentru a stinge lumânările colorate. 

Tot astăzi, Bianca şi Bodi au vorbit despre nuntă

Apăruse informaţia în presă conform căreia pe 22 septembrie cei doi pregăteau un eveniment grandios. Nu a fost deloc aşa. Cei doi nu au stabilit o dată exactă şi nici nu au dat detalii despre perioada în care ar putea avea loc evenimentul. "Avem două variante. Ori o să mă sune şi o să-mi zică <Ia-ţi rochia> pentru că am două rochii şi rochia aia mai simplă ar fi, urcă-te în avion pentru că mergem pe o plajă desculţi ori o să fie ceva care va fi foarte dificil de organizat în două săptămâni şi să zică <Vezi că trebuie să-ţi faci şi a doua rochie>. O să fie ceva foarte grandios! Ne-am gândit la ambele variante: ori una restrânsă cu prietenii, apropiaţi, ori... Avem variante, doar că n-avem timp!", a spus Bianca Drăguşanu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro