Petrecerea Emei Uta, întreruptă de poliţişti! Antonia, Alex Velea şi Raluka au făcut senzație până au supărat vecinii. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Petrecerea Emei Uta, întreruptă de poliţişti! Antonia, Alex Velea şi Raluka au făcut senzație până au supărat vecinii. VIDEO © Instagram

Petrecere mare acasă la Ema Uta, iar motivul a fost chiar ziua ei de naştere. Prietenii celui mai cunoscut makeup artist şi-a serbat ziua de naştere cu maaare fast, în stil american...stil care de altfel o caracterizează cel mai bine, în special din punct de vedere vestimentar.

Ziua a început cu pregătiri pentru seara care se anunţa incendiară. Ema şi-a dorit un tort care să aibă legătură cu profesia sa, aşa că a fost creat sub formă de ruj de un roşu aprins. 

Seara a început liniştit, cu toţi invitaţii aşezaţi timid lângă piscină. Dar după ce şi-au făcut puţin curaj, a început dansul şi distracţia. Babs, iubita lui Dorian Popa, a făcut senzaţie la capitolul dans.

Printre invitaţi s-au numărat şi Antonia, Alex Velea şi Raluka, prieteni apropiaţi ai Emei, care au încins atmosfera.

Şi dacă tot suntem la capitolul dans, nici sărbătorita nu stă rău deloc. Ema, îmbrăcată cu o fustă din denim scurtă şi un top mulat, cu părul împletit în nişte nişte cozi foarte cool, a înnebunit pe toată lumea cu mişcările sale. 

Dar după atâta dans invitaţii au cam rămas fără energie, aşa că a fost momentul perfect pentru ceva dulce. Cu siguranţă vă mai amintiţi tortul în formă de ruj! Şi-a făcut apariţia la momentul potrivit, spre deliciul invitaţilor care i-au cântat Emei "La mulţi ani". După tort, distracţia a continuat iar invitaţii au petrecut până în zorii zilei.

Şi aşa a fost, a venit poliţia la un moment dat, semn că invitaţii au făcut gălăgie cam mare. Ooops!! După ce au rezolvat problema cu oamenii legii, au mutat petrecerea în interior, potrivit Antena Stars. În orice caz, important este că s-au distrat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro