Postarea şocanta făcută de Mario Iorgulescu în urma cu trei ani

+3 click pentru
galerie

Postarea şocanta făcută de Mario Iorgulescu în urma cu trei ani © facebook

Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un grav accident rutier. Acesta a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un alt autoturism. Şoferul autoturismului implicat a murit pe loc. În urmă cu trei ani, Mario a postat o fotografie pe contul său de socializare care i-a şocat pe toţi.

Fiul lui Gino Iorgulescu este un tânăr pasionat de maşinile cu mulţi cai putere. Băiatul a fost implicat într-un grav accident de circulaţie în care un alt tânăr şi-a pierdut viaţa la doar 24 de ani, iar el a ajuns la spital în stare critică. În urmă cu doar trei ani, Mario Iorgulescu a postat o fotografie pe contul său de socializare care i-a şocat pe toti cei ce au vazut-o recent. ,,A best friends rides in your car no matter how many times you nearly killed them - Cel mai bun prieten călătoreşte cu tine cu mașina chiar dacă aproape l-ai omorât'', a scris tânărul pe pagina sa de facebook. 

Mario Iorgulescu a ieșit din comă

Fiul lui Gino Iorgulescu a fost operat, iar medicii l-au scos din coma indusă. Acum, starea lui este favorabilă și doctorii se așteaptă la o evoluție pozitivă.
 

„Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, se precizează într-un comunicat de presă, oferit de Spitalul Elias.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro