Poveste de dragoste încheiată tragic! Cum s-au cunoscut Florin Salam şi Fănica, regretata sa soţie

+3 click pentru
galerie

Cum s-au cunoscut Florin Salam şi Fănica, regretata sa soţie. Poveste de dragoste încheiată tragic! © arhivă

Prima poveste de dragoste pe care a trăit-o Florin Salam s-a încheiat tragic. Soţia lui, Ştefania, s-a stins din viaţă în aprilie 2009, la doar 27 de ani, din cauza cirozei hepatice. Cei doi au trăit o iubire ca-n basme, încă de când erau copii.

Florin Salam era un puşti la început de drum pe plan profesional, iar Ştefania, o copilă de 13 ani, extrem de frumoasă. S-au cunoscut când el a cântat la nunta unei vecine de-ale familiei Ştefaniei. Cum a văzut-o, a pus ochii pe ea! Florin Salam s-a îndrăgostit iremediabil de Fănica şi a făcut tot ce a putut pentru a o cuceri-o. A început să vină des în zona locuinţei ei, o aştepta să vină de la şcoală... şi câte şi mai câte! 

Ştefania însă, era ruşinoasă şi nu ştia cum să reacţioneze. Într-un final, iubirea lor a prins contur şi aşa cei doi au ajuns să locuiască în casa familiei Ştefaniei timp de trei ani, până să îşi ia un apartament, povestea mama Fănicăi, în trecut. Apoi, Florin Salam a ajuns pe culmile succesului şi i-a oferit Fănicăi o viaţă de prinţesă.

În 2007, cei doi s-au căsătorit în Antalya, sub privirile naşilor Adrian Minune şi Cati. De asemenea, din iubirea lor au apărut Betty şi Dani. 

Povestea Ştefaniei şi a lui Florin Salam s-a încheiat brusc, la doi ani de la căsătoria. La vârsta de 27 de ani, Fănica s-a stins din viaţă la spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost infectată cu virusul hepatitei C. Boala i-a măcinat organismul şi nimeni nu a mai putut face ceva pentru ea. 

Manelistul a fost devastat de durere şi i-a promis Ştefaniei că va avea întotdeauna locul ei, în inima sa. La cinci ani de la tragicul eveniment, Florin Salam a cunoscut-o pe Roxana Dobre, într-un club din Bucureşti. Roxana i-a mai oferit manelistului trei copii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro