Povestea lor de dragoste bate orice scenariu de film! Cum a plănuit Anamaria Prodan nunta cu Reghe, în secret

+3 click pentru
galerie

Povestea lor de dragoste bate orice scenariu de film! Cum a plănuit Anamaria Prodan nunta cu Reghe, în secret © arhivă

Sunt puternici, faimoși, au cariere de invidiat, o familie de nota zece și duc viața la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. De departe, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Azi sunt cunoscuți și apreciați, dar puțini știu ce poveste fascinantă de iubire trăiesc și cum au ajuns să se îndrăgostească unul de celălalt. 

Au trecut 11 ani de când își trăiesc discret povestea de dragoste, 11 ani de când plutesc de fericire. S-au cunoscut pe când el avea 18 ani, iar ea - 21.  Dar prima dată nu a fost să fie. Viața i-a despărțit și între timp ambii și-au format familii…

Anamaria s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, căruia i-a dăruit doi copii - pe Rebecca și pe Sarah -, iar Laurențiu s-a căsătorit, pe când avea doar 19 ani, și a devenit tatăl unui băiat, Luca. După ani de zile, cei doi s-au reîntâlnit și s-a reaprins flacăra iubirii.

Anamaria Prodan l-a dat gata, a fost dragoste la prima vedere, spune Laurențiu, o dragoste care i-a unit și i-a făcut să treacă peste toate problemele. În 2008, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, iar trei luni mai târziu venea pe lume Laurențiu Junior.

Luptă ca o leoaică în fiecare zi și străbate lumea în lung și în lat pentru omul pe care îl iubește și pentru copii. 

Atât Anamaria, cât și Laurențiu își condimenteaza relația cu surprize și cadouri care mai de care. Cu siguranță, cea mai frumoasă surpriză a fost chiar nunta celor doi, pe care Ana a pregătit-o în secret, iar Laurențiu a fost pus în fața faptului împlinit, potrivit Antena Stars.

Deși nu a știut nimic, planul Anamariei a ieșit ca la carte și nunta a fost spectaculoasă! Nași au fost Cosmin Contra și soția sa Alina.

Invitați unul și unul, toate genurile muzicale, iar cea mai petrecăreață dintre toți a fost chiar artista Ionela Prodan, care plutea de fericire pentru fiica sa. 

Și nu doar în România au avut o nuntă de vis, ci și în America!

Sunt fericiți, iar azi își perimit să ducă o viață la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. Trăiesc în cele mai exclusiviste locuri ale lumii, se plimbă cu ele mai scumpe mașini și se bucură de milioanele pe care le adună în urma succesului de pe plan profesional. Și dacă vă întrebați care este secretul, puteți să descoperiți în fiecare duminică, de la 19:45, în exclusivitate pe Antena Stars, la “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro