Imagini de senzaţie. Cum arată biserica în care va fi botezată fetiţa Elenei Udrea. Este îmbrăcată în flori / FOTO

+3 click pentru
galerie

Imagini de senzaţie. Cum arată biserica în care va fi botezată fetiţa Elenei Udrea. Este îmbrăcată în flori / FOTO © Spynews.ro

Pregătirile sunt în toi pentru botezul fetiţei Elenei Udrea, mai ales că în mai puţin de o oră va începe slujba de creştinare. Elena Udrea este în culmea fericirii, la fel şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, pentru că astăzi îşi vor vedea fetiţa devenind creştin.

Mănăstirea Caşin, îmbăcată în sărbătoare

Elena Udrea ţine foarte mult la imaginea ei şi vrea să fie admirată de fiecare dată. Astfel, era imposibil ca lucrurile să fie mai prejos şi în ziua cea mare pentru fiica sa. Dincolo de ţinutele speciale pe care ea şi fetiţa le vor îmbrăca, Elena Udrae a vrut ca totul să fie impecabil şi la biserică. Şi chiar aşa este. Noi vă prezentăm, în exclusivitate, imagini cu pregătirile care au loc în aceste momente la Mănăstirea Caşin, acolo unde Eva Maria va fi botezată.

Mănăstirea Caşin, care este biserica de suflet a Elenei Udrea, este îmbrăcată în sărbătoare. Foarte mulţi angajaţi a unei florării au ajuns acolo, în urmă cu mai mult timp, şi pregătesc totul ca la carte. Flori superbe şi aranjamente deosebite au fost deja puse la intrarea în biserică, totul pentru ca invitaţii să se bucure cum nu se poate mai bine de acest moment important din viaţa Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov.

Cine sunt naşii fetiţei Elenei Udrea

Toată lumea s-a întrebat cine vor fi naşii micuţei. La puţin timp ce Elena Udrea a ajuns în ţară, Adrian Alexandrov a fost întrebat despre acest detaliu, însă el a precizat că încă nu se gândise. Ba chiar la un moment dat se specula că cel care ar urma să o boteze pe fetiţa Elenei Udrea ar fi Traian Băsescu. Ei bine, astăzi s-a aflat, în sfârşit, că părinţii spirituali ai fetiţei sunt nişte prieteni vechi de familie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest