Prietena Cristinei Țopescu, dezvăluiri incredibile despre jurnalistă: "Cris era depresivă, începuse să aibă datorii"

Prietena Cristinei Țopescu, dezvăluiri incredibile despre jurnalista: "Cris era depresivă, începuse să aibă datorii" © Arhiva

Prietena apropiată a Cristinei Țopescu, cea care a și sunat la 112 să anunțe dispariția jurnalistei, a făcut o serie de dezvăluiri absolut incredibile despre ce se întâmpla în viața jurnalistei în ultimele luni, înainte să se ducă la Ceruri. 

Diana Maria a fost cea care, disperată că regretata jurnalistă nu mai răspunde la telefon, a sunat la 112, iar polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului. Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casă, iar prima ipoteză este că jurnalista a murit în somn. Inițial, Monica Pop a lansat informația că jurnalista suferea de depresie, iar aceasta s-ar fi adâncit după moartea regretatului Cristian Țopescu.

Acest amănunt a fost confirmat și de prietena apropiată a Cristinei Țopescu, care spune că jurnalista era, într-adevăr în depresie, iar acest lucru ar fi fost din cauza faptului că nu mai avea loc de muncă, iar datoriile începuseră să se acumuleze. Așadar, faptul că nu își mai găsea de muncă, dar și faptul că avea o chirie de plătit o aduseseră în pragul unei depresii destul de grave.

"Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu. Îngrijea, în 2015, 12 căţei şi hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu-i trebuia nimic. Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina pătimaşă. A fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă sclipitoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate şi agresivitate. Da, Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii. A reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare", a declarat prietena Cristinei Țopescu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro