Motivul pentru care colegii Cristinei Ţopescu nu şi-au ridicat niciun semn de întrebare: "Era dezamăgită de foarte mulţi oameni"

Motivul pentru care colegii Cristinei Ţopescu nu şi-au ridicat niciun semn de întrebare: "Era dezamăgită de foarte mulţi oameni" / VIDEO © arhivă

La scurt timp după aflarea veştii morţii Cristinei Ţopescu, mulţi au început să se întrebe cum de, în aproximativ trei săptămâni, nimeni nu s-a îngrijorat pentru ea. Angajatorul jurnalistei a dezvăluit motivul pentru care colegii ei de la serviciu nu şi-au ridicat niciun semn de întrebare, în tot acest timp.

Invitat în platoul emisiunii "Agenţia Vip", Alexandru Răducanu, cel care i-a fost şef Cristinei Ţopescu în ultima perioadă din viaţă, a răspuns întrebării care a măcinat întreaga ţară, de când s-a aflat de moartea jurnalistei. 

Cristina Ţopescu a fost sunată de colegi pe 7 ianuarie, atunci când trebuia să comunice detaliile legate de următoarea emisiune pe care avea s-o modereze. Alexandru Răducanu a fost informat de o parte a angajaţilor că jurnalista nu răspunde, dar nimeni nu s-a alarmat, dat fiind faptul că mulţi încă erau în vacanţă.

Toţi colegii Cristinei Ţopescu s-au gândit că e şi cazul ei. Mai ales că, susţine Răducanu, s-a mai întâmplat ca ea să nu răspundă la telefon, atunci când nu se simţea prea bine.

"Mi-au spus colegii că nu răspunde Cristina, pe 7 ianuarie, dar nu ne-am alarmat pentru că mai mulţi colegi erau în vacanţă. Am zis că o fi încă în vacanţă şi s-a întâmplat de 2-3 ori când nu era prea în formă, dar erau rare episoadele și se mai întâmplă", a spus Alexandru Răducanu la "Agenţia Vip".

De asemenea, Cristina Ţopescu era cunoscută de colegi ca fiind genul de persoană care "se trezea mai târziu. Era şi o persoană foarte activă pe conturile de socializare, dar uneori se trezea mai târziu".

Alexandru Răducanu a precizat că jurnalista a fost extrem de afectată de moartea tatălui ei, Cristian Ţopescu şi că era dezamăgită de mulţi oameni din viaţa ei. 

"Am văzut-o afectată de plecarea domnului Ţopescu. Era genul de persoană perfecţionistă, de foarte bună calitate, care îsi respecta foarte mult cuvântul şi care avea onoare. Era dezamăgită de foarte mulţi oameni", a mai spus Alexandru Răducanu la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro