Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu, depus la capela Cimitirului Bellu. Prima reacție a familiei

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu, depus la capela Cimitirului Bellu. Prima reacție a familiei © Arhiva

Familia Cristinei Țopescu a avut prima reacție publică după ce s-a aflat că regretate jurnalistă s-a stins din viață la 59 de ani.  

În urmă cu puțin timp, familia Cristinei Ţopescu a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că trupul neînsufleţit al jurnalistei va fi depus la capela cimitirului Bellu, miercuri, la ora 14:00. Incinerarea va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bărzeşti.

În cadrul comunicatului, rudele Cristinei Țopescu au menționat faptul că a fost dorința jurnalistei de a fi incinerată. Totodată, cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați la capela Cimitirului Bellu, începând de mâine, 15 ianuarie, de la ora 14:00.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, se arată în comunicatul transmis de familia Cristinei Țopescu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro