Prietena Cristinei Țopescu, mărturii sfâșietoare după moartea jurnalistei. ”Eu vreau să mor cu cățeii mei în somn”

Prietena Cristinei Țopescu, mărturii sfâșietoare după moartea jurnalistei. ”Eu vreau să mor cu cățeii mei în somn” © arhiva

Cristina Țopescu a lăsat în urma sa multă suferință și foarte multe regrete, iar prietenii sunt încă în stare de șoc de când au aflat că aceasta a murit. Jurnalista a fost găsită fără viață, duminică seară, chiar în propria locuință, alături de cățeii săi. Se pare că așa și-ar fi imaginat realizatoarea TV sfâșitul său. 

Informația că jurnalista Cristina Țopescu a murit a venit ca un șoc pentru toți cei care au admirat-o pe vedetă de-a lungul anilor. Aceasta a fost găsită fără suflare, duminică seară, în casa în care locuia împreună cu cățeii de care avea grijă. După ce timp de trei săptămâni nu a dat niciun semn de viață, trupul Cristinei Țopescu a fost descoperit și se pare că aceasta a decedat în timpul somnului, în urmă cu mai multe zile. 

Prietena și vecina Cristinei Țopescu, cea care a avut grijă de administrarea contului de socializare a vedetei a fost cea care a sunat la 112 după ce s-a îngrijorat în privința prietenei sale. 

Pe contul de socializare a apărut o înregistrare în care aceasta poveste despre momentele în care a fost alături de Cristina Țopescu, dar și mărturiile înfiorătoare ale acesteia pentru momentul în care Dumnezeu va decide să o ia la el. 

Se pare că realizatoarea tv și-ar fi dorit să moară în modul în care a fost găsită fără viață, în timpul somnului, dar alături de animelele pentru care a luptat ani de zile: ”Cristina a murit așa cum spunea că își dorește să moară. .<< Dienușa eu vreau să mor cu cățeii mei în somn, nu vreau să chinuiesc pe nimeni, nu vreau să mă chinuiesc! Și să fiu cu copiii mei>> ” , povestea aceasta. 

Cristina Ţopescu a fost văzută a fost văzută pentru ultima oară activă în mediul online pe data de 28 decembrie 2019, la doar 3 zile de la Crăciun. Realizatoarea TV va fi incinerată, miercuri, la Crematoriul Bârzești, iar cenușa va fi transportată la Oradea, acolo unde stă mama sa. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro