Prima apariţie în public a părinților lui Răzvan Ciobanu, după înmormântarea acestuia. Imagini emoționante de la prezentarea de modă

Prima apariţie în public a lui Răzvan Ciobanu, după înmormântarea regretatului designer. Au participat la prezentarea de modă în memoria lui © captura video

Au trecut aproape şase luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu iar misterul în care creatorul de modă şi-a pierdut viaţa este departe de a fi elucidat. În memoria celebrului designer a fost organizată o prezentare de modă bazată pe ultimele schiţe ale acestuia . La acest eveniment au fost prezenţi părinţii îndoliaţi ai lui Răzvan. 

Cu chipurile împietrite de durere, părinţii lui Răzvan Ciobanu privesc cum manechinele defilează în creaţiile fiului lor. Dacă mama lui Răzvan Ciobanu imortaliza strălucitoarea defilare, tatăl designerului privea în gol. În public, cei care i-au fost apropiaţi lui Răzvan Ciobanu filmau evenimentul.  Avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, s-a ocupat de organizarea evenimentului, dar nu numai.

Primul premiu Răzvan Ciobanu pentru Aleja Toncea! Vă mulţumesc foarte mult, vă mulţumesc foarte mult şi ne vom revedea pe 8 noiembrie într-io ediţie dedicată, de asemenea, lui Răzvan Ciobanu. După prezentare, mama lui Răzvan Ciobanu nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile, iar părinţii lui Răzvan au venit special în Bucureşti pentru acest eveniment. 

Ce spune Laura Vicol despre ancheta accidentului

"A fost un eveniment extrem de emoţionant făcut din suflet.....înainte de prezentare plângeam...eu mă număr printre cele care nu au reuşit să se abţină! M-a emoţionat maxim prezenţa părinţilor lui cărora le mulţumesc.  Sunt convinsă că Răzvan, înainte a râs de noi, apoi a vărsat o lacrimă pentru emoţiile noastre. Este aproape de final, voi face toate detaliile publice în momentul în care voi avea soluţia finală! Un responsabil moral, cu siguranţă, există! Dar voi spune mai multe când va fi închis cazul. Le voi spune pe toate, în cele mai mici detalii pentru că Răzvan merită să se ştie absolut toate detaliile legate de moartea lui...eu cred că în maximum două săptămâni o să avem o soluţie în dosar.", a declarat avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, la Xtra Night Show. 


facebook whatsapp twitter pinterest