Prima imagine cu bebelușul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. Vedeta și-a intrat excelent în rolul de mamă

+3 click pentru
galerie

Prima imagine cu bebelușul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. Vedeta și-a intrat excelent în rolul de mamă © Instagram

Lavinia Pîrva le-a făcut o mare bucurie fanilor, astăzi, când a decis să le arate prima imagine cu bebelușul său, după ce acesta a ajuns acasă. Frumoasa artistă a născut în urmă cu zece zile.

Lavinia Pîrva se simte foarte bine și deja și-a intrat în rolul de mamă. Lavinia Pîrva l-a prezentat fanilor, pentru prima dată, pe băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Frumosa artistă l-a arătat pe micuț doar în cărucior, fără să-i arate încă și fața.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. se descurcă foarte bine, iar cum astăzi nu a plouat în București, Lavinia Pîrva a decis să-l scoată pe micuțul Alexandru la plimbare în natură.

Primele declarații ale lui Ștefan Bănică Jr, după ce a devenit tată pentru a treia oară

"Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentrul faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase", a scris Ştefan Bănică pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro