Prima imagine cu Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr, după ce au devenit părinţi. Mesajul emoţionant transmis de proaspăta mămică

+3 click pentru
galerie

Prima imagine cu Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr, după ce au devenit părinţi. Mesajul emoţionant transmis de proaspăta mămică © Foto: Instagram

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr sunt în culmea fericirii, după ce în urmă cu o săptămână au devenit părinţi. Cei doi nu-şi mai încap în piele de împlinire, după ce şi-au văzut visul cu ochii.

La doar o săptămână după ce a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, Lavinia Pîrva a făcut un gest extrem de frumos de iubire pe reţelele sociale. Artista a postat o fotografie cu soţul său, Ştefan Bănică Jr, aceasta fiind şi prima imagine cu ei din spaţiul public, după ce li s-a născut băiatul.

"Părinţi fericiţi", a scris frumoasa artistă la fotografia realizată alături de soţul său.

Băieţelul Laviniei Pîrva şi al lui Ştefan Bănică Jr a primit numele Alexandru

"Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentrul faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase", a scris Ştefan Bănică pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro