Prima poză cu bărbatul din viața Roxanei Vancea! "Au curs" inimioarele

+3 click pentru
galerie

Prima poză cu bărbatul din viața Roxanei Vancea! "Au curs" inimioarele © Instagram

Roxana Vancea a publicat duminică seară o fotografie cu care a pus pe toată lumea pe jar. Vedeta apare alături de un bărbat care o sărută pe obraz, dar și de un copil. Cine să fie? El este Dragoș, un cunoscut sportiv.

Fiul lui Dragoș a împlinit vârsta de doi anișori, prilej cu care, aceștia au publicat fotografii pe rețelele de socializare. Pe pagina lui, oamenii l-au felicitat și i-au transmis urări pentru băiețelul Milan. 

Roxana Vancea s-a limitat la a publica în descrierea imaginii semnul infinitului și o inimioară. Instant au apărut zeci de comentarii cu felicitări și o mulțime de inimioare. "Prea frumoși / Perfecți", sunt câteva dintre complimentele pe care le-au primit cei doi. 

Roxana Vancea, într-o continuă transformare! Și-a operat recent nasul

La începutul acestui an Roxana Vancea a decis să își opereze nasul. totul după tratamentul ortodontic pe care l-a urmat. Roxana Vancea susţine că din aceată cauză nasul ei se vedea mai mare. "Gata. Am făcut-o si pe asta. După ce mi-am pus aparat dentar, dinţii mei s-au dus în spate (cum era normal) şi nasul mi se vedea mai mare. Aşa ca, decât să fiu complexată că am nasul mareeee... mai bine l-am retuşat un pic!", a scris Roxana Vancea pe rețelele de socializare atunci. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro