Prima reacţie a lui Dani Mocanu, după ce a fost săltat de mascaţi, chiar de ziua lui

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a lui Dani Mocanu, după ce a fost săltat de mascaţi, chiar de ziua lui © arhivă

Marţi, 3 septembrie, Spynews.ro a anunţat în exclusivitate că Dani Mocanu a fost săltat din nou de mascaţi, din cauza unei piese. Acum, vă prezentăm şi prima reacţie a lui Dani Mocanu!

Ceea ce trebuia să fie o zi plină de voie bună, alături de oamenii dragi, s-a transformat brusc pentru Dani Mocanu într-o vizită la Parchet. Procurorul s-a gândit să-i facă manelistului "un cadou" deloc plăcut cu ocazia zilei sale de naştere şi astfel, Dani Mocanu s-a trezit cu mascaţii la uşă.

La scurt timp după ce Spynews.ro a anunţat în exclusivitate că Dani Mocanu a fost săltat de mascaţi chiar de ziua lui de naştere, pe 3 septembrie, artistul a ţinut să transmită câteva cuvinte referitoare la acest incident. 

Dani Mocanu şi-a anunţat admiratorii că se află în drum spre Parchet, în maşină cu doi poliţişti, iar asta pentru că, de ziua sa, procurorul s-a gândit să îl reţină. 

"Sunt în drum spre Bucureşti în maşină cu 2 polițiști... spre #parchet... 
Azi, de ziua mea, 3 septembrie, procurorul s-a gandit să mă rețină..."
, a transmis Dani Mocanu. 

Vă reamintim că la sfârşitul lunii iulie, Dani Mocanu a fost săltat de mascaţi, dis-de-dimineaţă, din locuinţa sa din Piteşti, după ce a fost înregistrată o reclamaţie cu privire la piesa respectivă, pentru instigare la ură şi violenţă împotriva femeii. Aceeaşi piesă îi dă bătăi de cap şi acum, de ziua sa de naştere.

Manelistul, care a mai avut probleme cu legea, fiind judecat pentru proxenetism, a realizat un videoclip pentru această piesă în care apare batjocorind o domnişoară, presupusă prostituată. Totuşi, Dani Mocanu a menţionat că piesa este un pamflet. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro