Prima reacție a mamei Luizei Melencu, după întâlnirea de la Cotroceni: "M-a afectat discuţia, am plâns"

Prima reacție a mamei Luizei Melencu, după întâlnirea de la Cotroceni: "M-a afectat discuţia, am plâns" © Arhiva

A fost o zi importantă pentru familia Luizei Melencu. Mama adolescentei a avut o vizită la Cotroceni, acolo unde a vorbit cu un consilier prezidențial despre cazul dispariției fetei sale.

Monica Melencu, fata adolescentei de 18 ani, dispărută de acasă din luna aprilie a acestui an, pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, a fost primită de Andrei Muraru, un consilier prezidențial. Cei doi au vorbit despre Luiza Melencu, în cadrul unei discuții care a durat câteva zeci de minute. Luiza Melencu a fost asigurată că va primi ajutor în cazul fiicei sale, ea fiind convinsă că anchetatorii ascund probe cruciale în dosar. 

"M-a afectat discuţia. Chiar am plâns, discutând despre caz. Am zis exact ce mi s-a întâmplat, că totul a plecat cu stângul de prima dată. A zis că o să fim ajutaţi, cu siguranţă", a declarat Monica Melencu, potrivit Digi24.ro.

Klaus Iohannis a declarat miercuri că Monica Melencu va fi primită la Cotroceni de către un consilier prezidențial pentru a vorbi pe marginea acestui subiect. 

Gheorghe Dincă a recunoscut că a avut complice

Gheorghe Dincă a declarat recent că l-a avut complice pe Ștefan Risipiceanu, atunci când a violat-o pe Luiza Melencu. Criminalul din Caracal a mai spus că a bătut-o pe adolescentă, înainte de a o batjocori alături de Ștefan Risipiceanu. Fata ar fi fost ținută în viață în locuința lui timp de o săptămână, înainte de a se stinge din cauza rănilor rezultate în urma bătăilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro