Anca Serea, prima imagine după ce a născut. Vedeta s-a pozat de pe patul de spital cu micuţa ei în braţe

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, prima imagine după ce a născut. Vedeta s-a pozat de pe patul de spital cu micuţa ei în braţe © Foto: Instagram

Anca Serea a avut o primă reacţie după ce, astăzi, a devenit mămică pentru a şasea oară. Frumoasa vedetă s-a pozat de pe patul de spital, la scurt timp după ce a născut.

Anca Serea şi Adi Sînă au devenit părinţi pentru a şasea oară, după ce vedeta a născut miercuri după-amiază. Deşi, iniţial, a crezut că merge doar la un control de rutină, medicii au decis că a venit momentul ca micuţa să vină pe lume. „O fi alarmă falsă? Am plecat la spital! Doamne ajută! Din nou la control!”, a scris Anca Serea, pe Instagram înainte de naştere.

Anca Serea a născut prin cezariană

Chiar dacă îşi dorea să nască natural, fiind într-un travaliu de trei ore, se pare că medicii au decis ca cel mai bine pentru mămică şi bebeluş este ca Anca Serea să nască prin cezariană. Totul a decurs cum nu se poate mai bine, iar micuţa a primit nota zece la naştere.

"Atât de îndrăgostită de Ea: Leah-Maria! Bun venit pe lume, minunea mea gingaşă", a scris Anca Serea pe Instagram.

Adi Sînă, prima reacţie după ce a devenit din nou tată

Adi Sînă este un bărbat fericit pentru că soţia lui l-a făcut, din nou, astăzi, tată. Chiar dacă a mai trecut prin astfel de emoţii, fiecare început este diferit, iar Adi Sînă nu a putut scăpa nici astăzi de emoţii. Artistul a avut şi o primă reacţie pe reţelele sociale, după ce soţia lui a născut. Adi Sînă a postat o fotografie pe Instagram în care anunţă numele micuţei, ora la care a venit pe lume, 14.30, dar şi faptul că fetiţa s-a născut prin cezariană.

Ce nume a primit cel de-al şaselea copil al Ancăi Serea

Vedeta şi soţul ei au decis ca micuţa să aibă un nume deosebit, astfel că a primit numele de Leah Maria. Primul nume a fost ales de cei doi părinţi încă de la începutul sarcinii, în timp ce Maria se leagă foarte bine cu marea sărbătoare de mâine, de Adormirea Maicii Domnului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro