VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Anca Serea! Vedeta a băut alcool, apoi s-a urcat la volan! Adi Sînă a fost de faţă

+5 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Anca Serea a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce consuma alcool. Apoi, fără să ţină cont de nimeni şi de nimic, vedeta s-a urcat la volan. Prezent la faţa locului, Adi Sînă nu s-a lăsat mai prejos!

Cu câteva zile în urmă, la ceas de seară, Anca Serea şi Adi Sînă şi-au făcut apariţia pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală, acolo unde îi aşteptau câţiva prieteni. Aflată într-o dispoziţie excelentă, Anca Serea şi-a comandat vin roşu. Cu zâmbetul pe buze, celebra „mamă-eroină” a sorbit cu poftă din pahar. Nu după mult timp, Adi Sînă a urmat exemplul soţiei sale.

Încântaţi de faptul că se aflau alături de amicii lor, cei doi au băut de zor din pahare. Numai că, la final, parcă vrăjiţi de atmosfera de care au avut parte pe terasă, cei doi au fost protagoniştii unor momente uluitoare.

După ce s-au despărţit de amicii lor, Anca Serea şi Adi Sînă au decis să plece spre casă separat. Fără să ţină cont de faptul că băuse vin, "mama-eroină" s-a urcat la volanul autoturismului său.

La fel de nepăsător a fost şi Adi Sînă. Artistul s-a urcat pe scuterul său şi s-a făcut nevăzut în noapte.

Nerăbdători să-şi cunoască fetiţa

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Adi Sînă a vorbit despre venirea pe lume a celui de-al şaselea copil, o fetiţă. Imediat după ce micuţa va vedea lumina zilei, artistul şi soţia sa intenţionează să cumpere altă casă, mai mare.

"Am emoţii foarte mari. Ne pregătim. Am vrea să ne schimbăm şi casa. Avem treabă multă. Anca e bine. Simte uşor uşor că se apropie momentul... E pozitivă, nu a lucrat mult. Acum balanţa s-a echilibrat. Trei fetiţe şi trei băieţi", a declarat Adi Sînă.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de iubită, Abi Talent o lasă mai moale cu figurile! Ce a fost nevoit să facă artistul de dragul partenerei sale

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Syda” iubeşte şi o face nebuneşte! Cum îşi răsfaţă iubita fostul soţ al Elenei Băsescu

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro