Primele declarații ale Danei Rogoz, după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Actrița se pregătește să se externeze din spital. ”M-am recuperat ușor”

+3 click pentru
galerie

Primele declarații ale Danei Rogoz, după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Actrița se pregătește să se externeze din spital. ”M-am recuperat ușor” © instagram

Dana Rogoz a născut în urmă cu două zile, iar acum deja se pregătește să se externe din spital și să meargă la familia ei! Vedeta a făcut primele declarații la Showbiz Report după ce a devenit din nou mămică. 

Dana Rogoz are motive reale de fericire, deoarece în urmă cu două zile a devenit mămică pentru a doua oară. Actrița a născut o fetiță, Lia Elena, iar de când a venit pe lume, vedeta abia dacă își poate lua ochii de la ea.

În direct la Showbiz Report, Dana Rogoz a făcut primele declarații la o zi de la naștere, iar actrița spune că deja s-a recuperat rapid și urmează să plece acasă, acolo unde va începe ”o nouă viață”. 

”Probabil sâmbătă voi ieși. De obicei atât durează la cezariană. Ăsta este protocolul. M-am recuperat ușor. Astăzi m-am dat jos și sunt mobilă. Așa am avut și la Vlad, naștere ușoară. Facem foarte des video call-uri. Pentru că nu au putut să vină să mă vadă. Și astăzi mi-au făcut o surpriză și au venit în dreptul ferestrei mele de la etajul patru și ne-am văzut de la etaj. Au venit să ne facă declarații din fața spitalului.”, a spus vedeta la Antena Stars! 

Actrița a născut în plină stare de alertă, iar pentru siguranța sa, dar mai ales a micuței și a celor din jur, spitalul nu dă voie ca să primească vizite, astfel că aceasta a fost surprinsă de soțul și fiul său chiar la fereastra salonului, acolo unde i-au făcut declarații de iubire.

La Antena Stars, Dana Rogoz a mai spus că va avea grijă ca fiica sa să fie protejată, astfel că în perioada imediat următoare după externare nu o să vrea să primească vizite acasă, ci o sa le-o arăte rudelor pe micuță prin video-call.

”La început eram mai speriată, dar am înțeles rostul acestui protocol și chiar dacă aveam alte așteptări, pentru că Radu fusese alături de mine și era internat cu mine, am acceptat ideea și acum mă bucur că avem momentul nostru de liniște. 
O să păstrăm aceleași măsuri până când fetița va fi în regulă, dar toate treptat. Momentan o văd în poze și în imagini rudele. 
Toate au decurs foarte ușor. N-am avut complicații, am fost activă, cât privește nașterea în sine credeam că o să știu că de, trec a doua oară, dar a fost diferit și am adunat foarte multe povești despre perioada asta.”
, a mai declarat ea la Showbiz Report.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro