Primele declaraţii ale lui Brigitte Năstase, după ce l-a acuzat pe Ilie Năstase că i-a furat din casa: "Mi se pare de neiertat"

+3 click pentru
galerie

Brigitte și Ilie Năstase © Sorin Cioponea

Aflată în plin proces de divorț cu Ilie Năstase, Brigitte Năstase a anunțat că are un nou iubit cu care a plecat în Turcia, în vacanţă. Însă, acest lucru nu înseamnă și că relaţia dintre ea şi fostul tenismen este una paşnică. Dimpotrivă, Brigitte Năstase susţine că Ilie Năstase i-ar fi sustras bunuri din locuinţă.

Brigitte Năstase ar fi sunat la poliţie pentru a raporta faptul că din casă i-au dispărut mai multe lucruri iar "hoţul" ar fi chiar Ilie Năstase, pe care bruneta îl acuză că a intrat pe geamul locuinței sale din Ilfov și că i-ar fi sustras mai multe genți cu haine și o cheie de la o casă de vacanță, iar în momentul respectiv în locuinaţa brunetei se afla o menajeră. 

Întrebat de aceste acuzații, Ilie Năstase a dezmințit tot: „Ce-i cu ea, ce casă? Nu știu unde-i Pipera, eu nu mă duc până în Pipera. Eu sunt la mare. Dacă sunt la mare, ce, zburam cu elicopterul?”, a spus Ilie Năstase, conform România TV.

Însă, Brigitte Năstase este extrem de fermă şi continuă să arate cu degetul spre Ilie Năstase, acuzându-l de furt. Aseară a publicat un mesaj pe Facebook, prin care îl învinovăţeşte.

"Pentru că astăzi în presă au apărut foarte multe versiuni a incidentului petrecut în casa mea din Pipera, doresc să dau următoarele lămuriri: Faptul că mi s-au sustras bunuri din locuinţa proprie dobândită după semnarea partajului şi care îmi aparţine exclusiv, nu este lucrul care mă deranjează, ba mai mult, îmi dau seamă că din punctul dânsului de vedere, valoarea relaţiei noastre a constat în nouă perechi de pantofi, 4 genţi foarte renumite şi câteva tablouri cu semnătura. Ceea ce mi se pare de neiertat şi nu pot admite, este faptul că o femeie de 50 de ani, a fost terorizată şi a îndurat un adevărat calvar psihic, această suferind un atac de panică, fiind nevoie de intervenţia echipajului de urgenţă. Faptul că în lipsă mea ( eu aflându-mă în Turcia) s-a intrat în casă sărindu-se gardul şi apoi pe geam, este şocant să se întâmple încă în 2018. Mai ales atunci când toate acestea sunt din partea persoanei cu care ai împărţit cele mai frumoase momente timp de 7 ani 😕 ", a scris Brigitte Năstase pe Facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro