FOTO / Primele imagini de la botezul fiului lui Cristian Daminuță! Băiețelul fotbalistului și al soției sale a fost creștinat ieri!

+3 click pentru
galerie

Primele imagini de la botezul fiului lui Cristian Daminuță! Băiețelul fotbalistului și al soției sale a fost creștinat ieri! © instagram

Ieri a fost o zi foarte emoționantă pentru fotbalistul Cristian Daminuță și al soției sale, Mădălina. Dominic a fost creștinat într-o ceremonie restânsă, dar unde fericirea a fost la cote maxime. 

Pentru Cristian Daminuță și Mădălina, venirea pe lumea a copilulul rău a reprezentat ca pentru orice familie o mare bucurie, iar acest lucru i-a schimbat în totalitate, au devenit mult mai responasabili și sunt tot timpul alături de comora din viața lor.

Deși își doreau ca botezul celui mic să fie unul fastuos, cu mulți invitați, iată că pandemia de coronavirus le-a cam dat planurile peste cap, însă ceremonia religioasă tot a fost ținută ieri, iar Dominic a fost creștinat. 

Emoțiile au fost uriașe pentru cei doi părinți pe tot parcursul slujbei, mai ales în momentul în care și-au văzut băiețelul băgat în cristelniță de către preot. 

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a oferit prilejul de a-mi boteza religios 👼🏻 alaturi de 👰🏻 mea.. Să ai parte de tot binele din lume fiul meu D👼🏻minic! ❤️🙏🏻”, a scris Cristian Daminuță pe pagina sa de Instagram, imediat după slujba religioasă. 

Acesta a postat pe contul său de Instagram și o imagine alături de familia sa, bineînțeles el îmbrăcat într-un costum elegant, iar soția sa într-o rochie lungă cu care cu siguranță a atras toate privirile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro