Primul iubit al Biancăi Drăguşanu. Cine este bărbatul cu care blondina a avut o relaţie, în adolescenţă

+3 click pentru
galerie

Primul iubit al Biancăi Drăguşanu. Cine este bărbatul cu care blondina a avut o relaţie, în adolescenţă © Instagram

Astăzi este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc, are un succes fantastic pe plan profesional şi şi-a găsit fericirea în braţele lui Alex Bodi. Însă, în anul 2000 Bianca Drăguşanu a apărut pentru prima dată pe micile ecrane şi a spus totul despre relaţia ei de atunci cu Mihai.

Bianca Drăguşanu, una dintre cele mai dorite femei de la noi, dacă nu chiar cea mai dorită, a apărut pentru prima dată pe micile ecrane în anul 2000, pentru a-l recuceri pe Mihai, tânărul cu care trăise prima poveste de iubire.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1999, în oraşul natal al blondinei. La acea vreme, Bianca Drăguşanu avea 17 ani, iar Mihai 19. După ceva timp s-au despărţit, iar ea a participat la o emisiune pentru a-i recâştiga inima. A primit inelul de logodnă, dar nu s-a mai concretizat nimic.

Au trecut anii, iar blondina a devenit bomba sexy pe care o ştim cu toţii astăzi. Acum, Bianca Drăguşanu se iubeşte cu Alex Bodi, bărbatul cu care s-a şi căsătorit în vara acestui an. De asemenea, vedeta este mama unei fetiţe superbe dintr-o relaţie anterioară.

De cealaltă parte, nici Mihai nu stă rău la capitolul acesta. În vârstă de 40 de ani, este însurat şi are şi doi copii. 

Cu ce maşină merge Bianca Drăguşanu în fiecare zi

Îi merge bine şi pe plan profesional! Bianca Drăguşanu şi-a achiziţionat un bolid de lux ce ar fi costat peste 500.000 de euro. E clar că nu oricine îl poate avea! Autoturismul la volanul căruia stă blondina zi de zi este extrem de rar la noi în ţară. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro