Probleme de sănătate pentru graviduța Gabriela Cristea: „Nu puteam să respir”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © Xtra Night Show

Probleme de sănătate pentru Gabriela Cristea, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei. Frumoasa prezentatoare s-a „procopsit” cu o viroză de toată beleaua, care a lăsat-o fără voce o bună bucată de vreme.

Gabriela Cristea a venit în platoul lui Dan Capatos, unde a povestit despre problemele întâmpinate din cauza laringitei.

„Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic. (...) Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat și mi-a zis să mă duc să beau o țuică și să vin înapoi. (...) Eu am crezut că o să mă țină și pe mine două zile, dar nu! (...) A fost virală treabă și inițial a avut-o Victoria, dar o formă ușoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, a explicat Gabriela Cristea.

În afară acestei laringite buclucașe, Gabriela Cristea are parte de o sarcină liniștită care nu i-a adus cine știe ce probleme până acum.

„Eu nasc în martie, pe undeva pe la jumătate. (...) Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene, (...) cu două-trei săptămâni mai devreme”, a mai spus Gabriela Cristea.

Frumoasa moderatoare de la „Te iubesc de nu te vezi” urmează să devină mamă pentru a doua oară, în primăvara acestui an. Gabriela Cristea va aduce pe lume cea de-a doua fetiță.

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro