Radu Vâlcan, detalii din culisele noului sezon Insula Iubirii: "Cu Hannelore m-am antrenat pentru ce urmează"

Radu Vâlcan, detalii din culisele noului sezon Insula Iubirii: "Cu Hannelore m-am antrenat pentru ce urmează" © captura Antena Stars

Radu Vâlcan a venit la Star Matinal și a oferit detalii exclusive din culisele celui mai urmărit reality-show din România! Prezentatorul tv a spus cum reușesc participanții să iasă din situațiile limite, dar și ce surprize pregătesc producătorii în noul sezon. 

"Au fost și cazuri în care o ispită care s-a îndrăgostit de un concurent și invers. Am început ceremonia focului seara la 8 și ne-am întins până când m-am bronzat cu pudra pe față. A fost doar începutul. (nr. bonfire-ul cu Hannelore). Luni începe cel de-al cincilea sezon, de la ora 20:00. Ce ați văzut cu Hannelore... m-am antrenat pentru ce urmează. Cuplurile care vin în emisiune ascund multe lucruri, pe parcus măștile încep să cadă. Oamenii care vin acum sunt extrem de pregătiți, pentru că au experiența sezoanelor trecute, știu unde sunt camerele amplasate. Au fost cazuri în emisiune când au venit cu alte gânduri, au fost actori, dar au fost descoperiți.", a declarat Radu Vâlcan, la Star Matinal.

Totodată, Radu Vâlcan a spus cum poate, din postura de prezentator, să îi cunoască pe concurenți și cum reușește să nu se implice personal în poveștile acestora.

"Pe fondul oboselii îți vine să intervii, să îl tragi de urechi pe respectivul. Dacă înainte de primul sezon aveam senzația că am cunoscut diverse tipologii de oameni, acum mi-am dat seama că de fapt nu. Toți sunt persoanje pentru cei de acasă, am intrat în contact cu acești oameni și încă o dată mi s-a confirmat faptul că sunt mulți oameni falși, este o lecție pentru toți.", a mai declarat Radu Vâlcan, despre noul sezon Insula Iubirii 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro