Radu Vâlcan și Adela Popescu, aniversare ruinată. Copiii le-au dat mari bătăi de cap. "Markerul e permanent"

+3 click pentru
galerie

Radu Vâlcan și Adela Popescu, aniversare ruinată. Copiii le-au dat mari bătăi de cap. "Markerul e permanent" © Instagram

Radu Vălcan și Adela Popescu, sunt îndrăgostiți la fel  a în prima zi. Sunt mereu veseli și se comportă precum niște adolescenți. Au trecut cinci ani de când au făcut pasul cel mare și și-au întemeiat o familie. Cei doi au decis să sărbătorească așa cum se cuvine una dintre cele mai importante zile din viață lor. 

Radu Vâlcan a vrut să o surprindă pe Adela Popescu cu o cină romantică. Dar se pare că planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg, iar copiii le-au dat bătăi de cap.

Cuprinși de farmecul momentului, surpriza a și sosit. Radu și-a scris pe față cifra cinci și a gătit un preparat simplu: legume la tigaie. Amândoi au ciocnit un pahar de vin alb și s-au amuzat de faptul că Radu Vâlcan u s-a desenat cu o carioca permanentă. "Markerul e permanent", a spus Adela Popescu, amuzată la culme. 

Și pentru că cei doi rădeau prea mult, au fost întrerupți de copii, care s-au gândit să le facă și ei o surpriză părinților. Au desenat canapeaua cu aceeași carioca permanentă care i-a dat bătăi de cap tatălui lor. Ca să nu se vadă opera de artă, cei mici au acoperit totul cu șervețele și s-au făcut nevăzuți. 

Se mută în casă nouă

Adela Popescu și Radu Vâlcan au planuri mari după sărbătorile de iarnă. Cei doi se vor muta într-o casă mult mai mare și mai spațioasă și au de când să facă această mutare abia când toate lucrurile vor fi puse în ordine.

"Nu, nu ne-am mutat. Încă se lucrează intens la casă. Eu îmi doresc ca în perioada Crăciunului să reușim să ne mutăm, dar nu ne grăbim, pentru că având doi copii mici nu putem să ne mutăm acolo când lucrurile nu sunt încă gata. Nu vrem să fie șantier, trebuie să fie totul pus la punct. Da, fiecare copil va avea camera lui, dar probabil vom dormi tot claie peste grămadă ca acum.", a declarat Adela Popescu, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro