Bărbatul care a fost acuzat că l-a urmărit pe Răzvan Ciobanu face primele declaraţii! "În 2008 am fost arestat"

+3 click pentru
galerie

Bărbatul care a fost acuzat că l-a urmărit pe Răzvan Ciobanu face primele declaraţii! "În 2008 am fost arestat" © Captură video

Bărbatul care a fost acuzat că l-a urmărit pe Răzvan Ciobanu a făcut primele declaraţii. În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Raj, aşa cum este cunoscut, a vorbit despre relaţia lui cu Răzvan Ciobanu. 

Vasile Ciobanu, pe numele lui adevărat, susţine că niciodată nu i-a dat droguri lui Răzvan Ciobanu şi nici nu l-a urmărit. El a fost arestat în anul 2008, însă spune că a fost o confuzie, din cauza numelui. 

"Pe Răzvan Ciobanu l-am cunoscut în 2007 sau 2008... Îşi făcuse un magazin pe Calea Victoriei şi m-a invitat şi pe mine la deschidere...Nu am fost prieten cu el, nu sunt prieten cu el. Nu i-am dat droguri. Nu l-am urmărit. În 2008 am fost arestat într-un dosar "Cocaină pentru vip-uri", la fel cum a fost şi Răzvan Ciobanu "Cocaina pentru vip-uri 2" fost o confuzie. Mă numesc Ciobanu Vasile... Am fost la locul nepotrivit", a spus Raj, pe numele adevărat Ciobanu Vasile. 

Răzvan Ciobanu a murit

Vă reamintim că Răzvan Ciobanu a murit pe 28 aprilie, în a doua zi de Paște, într-un cumplit accident, lângă Săcele, Constanța. Mașina condusă de creator a ieșit de pe drum și a ajuns pe câmp, unde s-a lovit de mai mulți copaci timp de 800 de metri, la o viteză de 120 de km/h. Designerul, care nu purta centură, a fost proiectat prin geamul portierei.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro