Raluca Macovei, gest neaşteptat pentru gemenii săi! S-a întâmplat după patru luni de când a născut

+3 click pentru
galerie

Raluca Macovei, gest neaşteptat pentru gemenii săi! S-a întâmplat după patru luni de când a născut © Facebook

Raluca Macovei a trăit anul acesta minunea vieţii! Cunoscuta brunetă a devenit mamă pentru prima oară şi a fost binecuvântată cu doi copii, fată şi băiat. Acum, după aproape patru luni de când i-a născut, vedeta a făcut un gest emoţionant. 

Raluca Macovei are gemeni, fetiţă şi băieţel. În urmă cu câteva săptămâni a organizat botezul acestora, iar acum a făcut un gest neaşteptat pentru micuţii ei. Raluca Macovei şi-a tatuat pe mână data naşterii celor doi micuţi.

În dreptul fotografiei postate pe reţelele de socializare, acolo unde a ascuns ziua în care a născut, Raluca Macovei a publicat o inimioară şi un ursuleţ, fericită că a reuşit să facă şi acest pas. 

Raluca Macovei a născut în străinătate

Raluca Macovei i-a adus pe lume pe gemenii ei în altă ţară, acolo unde se afla în vacanţă în perioada respectivă. Imediat cum s-a întors în ţară, vedeta s-a apucat să organizeze botezul celor doi.

A vrut să fie o petrecere pe cinste, dat fiind faptul că a avut o sarcină cu probleme şi şi-aasumat riscuri mari pentru a o duce la final. Potrivit surselor www.spynews.ro pe lângă cele două nume ale gemenilor, Ayan şi Raysa, Raluca Macovei a decis ca micuţii să poarte şi numele Mihai şi Mihaela. De ce? Pentru că Sfinţii Mihail şi Gavriil au ocrotit-o pe brunetă atunci când a trecut printr-o cumpănă a vieţii. "Eu știu că nu pățesc nimic pentru Sfântul Mihail și Gavril mă salvează. În noaptea dinainte să aflu rezultatul biopsiei. Mi-au trimis mail. (...) M-am dus repede la biserică și când am ieșit o femeie mi-a dat cadou o icoană cu Sfântul Mihail și Gavril. M-a trecut un fior rece. Am deschis rezultatul. Era displazie severă: cancer grad 0. O modificare foarte urâtă, atunci se forma celula. Mai întâi mi-a curățat locul, apoi m-au operat. Au fost acolo cu mine mama și câteva persoane importante", a povestit Raluca Macovei în urmă cu câteva luni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro